Skip to content Skip to footer

Reimagine Hvordan arbejde bliver gjort - Introduktion af Fujitsu arbejdslivsskift

Herausgegeben von: Fujitsu

Det er tid til at genimage en ny fremtid. Begrebet på arbejdspladsen er ændret for evigt. Det er ikke længere nødvendigvis et sted, dine medarbejdere går. Det er nu, uanset hvor de vælger at være, hvad enten det er hjemme, på et kontor eller på farten. Og uanset hvor det er, og dog forbinder de med det, forventer de den samme systemadgang, ydeevne, support og sikkerhed, de nød, da de kom ind på kontoret hver dag. Den samme evne til at få adgang til information, udføre opgaver og samarbejde med deres kolleger, partnere og kunder ved hjælp af intuitive, elastiske systemer, der lader dem være på deres mest produktive og effektive.
En hybrid arbejdsmodel, der giver folk den fleksibilitet, de har brug for for at gøre deres bedste arbejde og leve deres bedste liv. Hjælper dem med at reagere på de udfordringer, der ligger foran os. Hos Fujitsu hjælper vi organisationer som dine med at skabe digitale arbejdspladser, fra at forme din vision til at implementere de løsninger og tjenester, der vil understøtte din nye virkelighed.
Download for at lære om Fujitsus arbejdslivsskift, der er baseret på de tre søjler, der er grænseløse kontor, smart arbejde og kulturændring.

Weiterlesen

Mit dem Absenden dieses Formulars stimmen Sie zu Fujitsu Kontaktaufnahme mit Ihnen marketingbezogene E-Mails oder per Telefon. Sie können sich jederzeit abmelden. Fujitsu Webseiten u Mitteilungen unterliegen ihrer Datenschutzerklärung.

Indem Sie diese Ressource anfordern, stimmen Sie unseren Nutzungsbedingungen zu. Alle Daten sind geschützt durch unsere Datenschutzerklärung. Bei weiteren Fragen bitte mailen dataprotechtion@techpublishhub.com

Related Categories: ,

digital route logo
Lang: ENG
Typ: Whitepaper Länge: 12 sider

Weitere Ressourcen von Fujitsu